PROJEKT: Wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu

Nr projektu: WND-RPSL.03.02.00-24-0361/20

Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020

Osi Priorytetowej: III. Konkurencyjność MŚP 

Działania: 3.2. Innowacje w MŚP


Celem głównym projektu jest wzrost konkurencyjności firmy poprzez wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu w związku ze zmieniającą się sytuacją w otoczeniu projektu, uwzględniającą przede wszystkim negatywne skutki wystąpienia COVID-19, ograniczenie korzystania z punktów stacjonarnych oraz wzrastające znaczenie usług cateringowych zapewniając wysoką jakość obsługi klientów.


Efekty projektu:

1. Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje w związku z pandemią COVID-19: 1 szt.

2. Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla firmy: 1 szt.

3. Inwestycje prywatne uzupełniające wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw (dotacje): 206340.00 żł

4. Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla rynku: 1 szt.

5. Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje: 1 szt.

6. Liczba przedsiębiorstw wspartych w zakresie inwestycji: 1 szt.

7. Liczba nabytych środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych: 11 szt.

8. Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach [ EPC ]: 1 szt.

9. Liczba wprowadzonych innowacji procesowych: 1 szt.

10. Liczba wprowadzonych innowacji nietechnologicznych: 2 szt.

11. Liczba przedsiębiorstw, które wprowadziły zmiany organizacyjno – procesowe: 1 szt.

12. Liczba przedsiębiorstw rozbudowujących zasoby w celu utrzymania konkurencyjności: 1 szt.


Wartość projektu:  667 890,00 zł


Dofinansowanie:  461 550,00 zł


Nasza aktualna oferta kateringowa dostępna jest na stronie: www.zabunkrem.pl


PROJEKT: Wdrożenie nowoczesnych technologii IoT (Internetu Rzeczy) w usługach gastronomicznych w celu implementacji innowacji: procesowej, produktowej oraz nietechnologicznej (organizacyjnej i marketingowej) o charakterze wspomagającym


Nr projektu: WND-RPSL.03.02.00-24-0676/19 

Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020  

Osi Priorytetowej: III. Konkurencyjność MŚP 

Działania: 3.2. Innowacje w MŚP 


Celem głównym projektu jest wzrost konkurencyjności firmy poprzez wdrożenie innowacyjnych usług restauracji interaktywnej będącej odpowiedzią na zmieniające się trendy w otoczeniu, uwzględniającą przede wszystkim wzrastające znaczenie IoT, poprzez wykorzystanie Internetu, mediów społecznościowych oraz urządzeń elektronicznych, zapewniając wysoką jakość obsługi klientów.


Efekty projektu:

Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla firmy: 1 szt.

Inwestycje prywatne uzupełniające wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw (dotacje): 553800.00 zł

Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla rynku: 1 szt.

Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje: 1 szt.

Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach [ EPC ]: 8 szt.

Liczba wprowadzonych innowacji produktowych: 1 szt.

Liczba wprowadzonych innowacji procesowych: 1 szt.

Liczba wprowadzonych innowacji nietechnologicznych: 2 szt.

Liczba przedsiębiorstw, które wprowadziły zmiany organizacyjno – procesowe: 1 szt.


Wartość projektu: 873 300,00 zł


Dofinansowanie: 319 500,00 zł


Projekty

Przygotowujemy wnioski o dofinansowanie projektów, analizy techniczne, specyficzne, finansowe, ekonomiczne,studia wykonalności i biznesplany.

Zarządzanie

Zarządzamy projektami realizowanymi ze srodków finansowanymi ze środków unijnych, realizujemy doradztwo finansowe, techniczne, nadzory budowlane.

Przedszkola

Prowadzimy niepubliczne przedszkola sportowe w Bytomiu i Siemianowicach Śląskich - Niepubliczne Przedzkole Sportowe Wesoła Rodzinka
(c)2018, All Rights Reserved