PROJEKT: Wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu
Nr projektu: WND-RPSL.03.02.00-24-0361/20
Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
Osi Priorytetowej: III. Konkurencyjność MŚP
Działania: 3.2. Innowacje w MŚP
Celem głównym projektu jest wzrost konkurencyjności firmy poprzez wdrożenie usług gastronomii mobilnej i cateringu w
związku ze zmieniającą się sytuacją w otoczeniu projektu, uwzględniającą przede wszystkim negatywne skutki wystąpienia COVID-19, ograniczenie korzystania z punktów stacjonarnych oraz wzrastające znaczenie usług cateringowych zapewniając
wysoką jakość obsługi klientów.
Efekty projektu:
1. Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje w związku z pandemią COVID-19: 1 szt.
2. Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla firmy: 1 szt.
3. Inwestycje prywatne uzupełniające wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw (dotacje): 206340.00 żł
4. Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla rynku: 1 szt.
5. Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje: 1 szt.
6. Liczba przedsiębiorstw wspartych w zakresie inwestycji: 1 szt.
7. Liczba nabytych środków trwałych oraz wartości niematerialnych i prawnych: 11 szt.
8. Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach [ EPC ]: 1 szt.
9. Liczba wprowadzonych innowacji procesowych: 1 szt.
10. Liczba wprowadzonych innowacji nietechnologicznych: 2 szt.
11. Liczba przedsiębiorstw, które wprowadziły zmiany organizacyjno – procesowe: 1 szt.
12. Liczba przedsiębiorstw rozbudowujących zasoby w celu utrzymania konkurencyjności: 1 szt.
Wartość projektu: 667 890,00 zł
Dofinansowanie: 461 550,00 zł
Nasza aktualna oferta kateringowa dostępna jest na stronie: www.zabunkrem.pl
PROJEKT: Wdrożenie nowoczesnych technologii IoT (Internetu Rzeczy) w usługach gastronomicznych w celu implementacji innowacji: procesowej, produktowej oraz nietechnologicznej (organizacyjnej i marketingowej) o charakterze wspomagającym
Nr projektu: WND-RPSL.03.02.00-24-0676/19
Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
Osi Priorytetowej: III. Konkurencyjność MŚP
Działania: 3.2. Innowacje w MŚP
Celem głównym projektu jest wzrost konkurencyjności firmy poprzez wdrożenie innowacyjnych usług restauracji interaktywnej będącej odpowiedzią na zmieniające się trendy w otoczeniu, uwzględniającą przede wszystkim wzrastające znaczenie IoT, poprzez wykorzystanie Internetu, mediów społecznościowych oraz urządzeń elektronicznych, zapewniając wysoką jakość obsługi klientów.
Efekty projektu:
Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla firmy: 1 szt.
Inwestycje prywatne uzupełniające wsparcie publiczne dla przedsiębiorstw (dotacje): 553800.00 zł
Liczba przedsiębiorstw objętych wsparciem w celu wprowadzenia produktów nowych dla rynku: 1 szt.
Liczba przedsiębiorstw otrzymujących dotacje: 1 szt.
Wzrost zatrudnienia we wspieranych przedsiębiorstwach [ EPC ]: 8 szt.
Liczba wprowadzonych innowacji produktowych: 1 szt.
Liczba wprowadzonych innowacji procesowych: 1 szt.
Liczba wprowadzonych innowacji nietechnologicznych: 2 szt.
Liczba przedsiębiorstw, które wprowadziły zmiany organizacyjno – procesowe: 1 szt.
Wartość projektu: 873 300,00 zł
Dofinansowanie: 319 500,00 zł